Bouvierkennel V.D Brenzo's Home 
's- Gravenzande

Brenda

Brenda is onze eerste gezamenlijke bouvier die op 10-08-1998 geboren is, en dertien en een half jaar bij ons mocht wonen.

Wij hebben echt van haar genoten en samen met haar hebben we Enzo en ook Britney hetgeen bijgebracht wat zij moesten weten om op de juiste plek in de roedel plaats te nemen.

Brenda had uiteindelijk de bijnaam oma gekregen dit omdat zij precies wist wat ze wou en ook liet blijken dat zij een echte roedel leider was.Brenda in haar jongere jaren waar zij graag meeging naar de camping en daar altijd aan het genieten was.

Als de tassen klaar stonden om te vertrekken wist zij precies hoe laat het was en ging ze erbij liggen om niet vergeten te worden.

Want stel je voor dat we zonder haar zouden vertrekken!.

Brenda heeft twee stamboomloze shows gelopen en werd bij de eerste show tweede van de 137 honden die mee deden.

Brenda kon tijdens de bouvier wandelingen waar wij met regelmaat aan mee deden graag genieten van de blubber sloten of plassen.

Zij en een vriendinnetje van haar (Jazz) werden dan ook de echte prutschuivers genoemd.

In het Kardinaal bos was Brenda helemaal in haar sas lekker prutschuiven en genieten van de leuke momenten van het "hondenleven".

Vanzelfsprekend kon ze je aankijken van, baas! kijk eens wat ik aan het doen ben.
Op latere leeftijd zijn we het wat rustiger aan gaan doen en werden de wandelingetjes wat dichter bij huis gelopen en kon zij haar verdiende rust nemen en genieten van haar oude dag.

 

Brenda met haar maatje Enzo!

 Brenda en Speedy waren dikke maatjes!